ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Ματσιούλις αλλά χωρίς παίκτες της EuroLeague στα "παράθυρα" της FIBA η Λιθουανία

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Λιθουανία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει των αγώνων των "παράθυρων" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με το όνομα του Γιόνας Ματσιούλις να βρίσκεται κανονικά στην λίστα. Εκτός λίστας οι παίκτες της EuroLeague.

Ο Γιόνας Ματσιούλις συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Λιθουανίας ενόψει των αγώνων με την Ιταλία (29/11) και την Κροατία (2/12) για το δεύτερο "παράθυρο" του δεύτερου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας του 2019 της FIBA. Εκτός λίστας άφησαν οι Λιθουανοί για ακόμα μία φορά τους παίκτες της EuroLeague, αποφεύγοντας έτσι να τους βάλουν στην διαδικασία να διαλέξουν ανάμεσα στον σύλλογό του ή την εθνική τους.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η Λιθουανία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού μαζί με την Ελλαδα και την Γερμανία είναι οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν το αήττητο έπειτα από 8 αγώνες.

Η προεπιλογή των Λιθουανών: Γιόνας Ματσιούλις, Μάντας Καλνιέτις, Σαρούνας Βασιλιάουσκας, Μιντάουγκας Γκιρντζιούνας, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Άρνας Μπουτσκεβίτσιους, Ρόκας Γκιεντράτις, Ενγκάρας Ζελιόνις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Γκίτις Μασιούλις, Μαρτίνας Γκέμπεν, Εβάλντας Καϊρίς, Μαρτίνας Έτσοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ