FIBA WORLD CUP

Με Μάρκανεν στα προκριματικά της FIBA η Φινλανδία

Με Μάρκανεν στα προκριματικά της FIBA η Φινλανδία

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Φινλανδίας, στους επόμενους αγώνες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA αναμένεται να έχει στο ρόστερ της και το μεγάλο της αστέρι, τον Λάουρι Μάρκανεν των Μπουλς.

Χαράς ευαγγέλια για τους Φινλανδούς, αφού όπως έγινε γνωστό στους επόμενους αγώνες τους για τα "παράθυρα" της FIBA θα έχουν στην διάθεσή τους τον Λάουρι Μάρκανεν!

Την είδηση έκανε γνωστή η Ομοσπονδία της χώρας, τονιζοντας ότι ο φόργουορντ των Μπουλς θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα στους κρίσιμους αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Τσεχία (εκτός έδρας - 29 Ιουνίου) και την Ισλανδία (εντός έδρας - 2 Ιουλίου).

Η Φινλανδία βρίσκεται στον 6ο Όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης, έχοντας έπειτα από 4 αγώνες ρεκόρ 2-2, ισοβαθμώντας με την Ισλανδία στην δεύτερη θέση. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τσεχία με ρεκόρ 3-1, ενώ τέταρτη είναι η Βουλγαρία με ρεκόρ 1-3.

Ο Μάρκανεν θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει το Φινλανδικό μπάσκετ εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Στο πρόσφατο Eurobasket - όπου μία από τις 4 συνδιοργανώτριες χώρες ήταν η Φινλανδία - είχε 19.5 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ