FIBA WORLD CUP

Με Γκρέιντζερ και Μπατίστα η προεπιλογή της Ουρουγουάης για τα προκριματικά

Με Γκρέιντζερ και Μπατίστα η προεπιλογή της Ουρουγουάης για τα προκριματικά
FIBA

Ο άλλοτε "πράσινος" Εστεμπάν Μπατίστα και ο Τζέισον Γκρέιντζερ της Μπασκόνια είναι οι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν στο προσκλητήριο της Ουρουγουάης για τα προκριματικά.

Η Ουρουγουάη ανακοίνωσε κι αυτή με την σειρά της την προεπιλογή της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, αποτελούμενη από 24 παίκτες.

Το όνομα που ξεχωρίζει στην λίστα είναι φυσικά αυτό του μοναδικού εκπροσώπου της χώρας στην EuroLeague φέτος, Τζέισον Γκρέιντζερ, την ίδια στιγμή που μαζί του βρίσκει ακόμα κάποιος τα ονόματα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Εστεμπάν Μπατίστα, καθώς και του γκαρντ της Αβελίνο, Μπρούντο Φιτιπάλντο.

Αναλυτικά η λίστα των Ουρουγουανών: Σαντιάγκο Βιδάλ, Ερνάντο Κάσερες, Κίριλ Βάσμαν, Τζέισον Γκρέιντζερ, Γκοντζάλο Ινγκλέσιας, Ντέιμιαν Άλβαρεζ, Λουτσιάνο Παρόντι, Ματίας Καλφάνι, Μπρούντο Φιτιπάλντο, Νίκολας Μπρσελίνο, Χουάν Ντουκάσε, Χουάν Ζανότα, Φακούντο Μεντίνα, Ροντρίγκο Μπράουσε, Εμιλιάνο Σέρες, Σεμπάστιαν Βάσκεθ, Γκουστάβο Μπαρέρα, Εστεμπάν Μπατίστα, Φεντερίκο Περέιρας, Μάουρο Ζουμπιαούρε, Ερνάν Αλβάρεζ, Χοακίν Ροντρίγκεζ, Ατίλα Πάσος, Σεμπάστιαν Ιζαγκίρε.

Η Ουρουγουάη συμμετέχει στον πρώτο ίμιλο της Λατινικής Αμερικής, παρέα με την Αργεντινή, την Παραγουάη και τον Παναμά και βάσει προγράμματος αναμένεται στους δύο πρώτους αγώνες να αντιμετωπίσει διαδοχικά τον Παναμά εντός έδρας στις 23 Νοεμβρίου και την Παραγουάη ετκός έδρας στις 26 Νοεμβρίου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ