FIBA WORLD CUP

Με Φελντέιν η λίστα της Δομινικανής Δημοκρατίας για τα προκριματικά

Με Φελντέιν η λίστα της Δομινικανής Δημοκρατίας για τα προκριματικά
ABA-LIGA.COM

Η Δομινικανή Δημοκρατία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή το όνομα του Τζέιμς Φελντέιν του Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμα ένας παίκτης που αγωνίζεται στην EuroLeague είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται σε μία λίστα εθνικής ομάδας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο λόγος για τον Τζέιμς Φελντέιν του Ερυθρού Αστέρα, το όνομα του οποίου ξεχωρίζει στην προεπιλογή της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα βρεθεί έτσι στην ίδια θέση με την πλειοψηφία των συναδέλφων του, αφού αν δεν αλλάξει κάτι θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας ή θα ενισχύσει τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται στις υποχρεώσεις του στην EuroLeague.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Δομινικανών: Τζόναθαν Αραούχο, Ελις Μπάεθ, Αντρις Ντε Λεόν, Μιγκέλ Ντίσεντ, Τζέιμς Φελντέιν, Ρόμπερτ Γκλεν, Χουάν Γκερέρο, Βίτορ Λιζ, Ριγκομπέρτο Μεντόζα, Άνγκελ Νούνιεθ, Νταγκομπέρτο Πένα, Ρόναλντ Ραμόν, Μάλκολμ Ρετ, Σάντιελ Ρόχας, Έντουαρντ Σαντάνα, Γκέλβις Σολάνο, Ένγκαρ Σόσα, Άνγκελ Σουέρο, Χουάν Μιγκέλ Σουέρο, Ελόι Βάργκας.

Η Δομινικανή Δημοκρατία βρίσκεται στον 4ο Όμιλο της Αμερικής, μαζί με τις Παρθένους Νήσους, τον Καναδά και τις Μπαχάμες. Βάσει προγράμματος αναμένεται τον Νοέμβριο να υποδεχθεί διαδοχικά τις Παρθένους Νήσους στις 24 Νοεμβρίου και κατόπιν τον Καναδά στις 27 Νοεμβρίου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ