FIBA WORLD CUP

Μαυροβούνιο: Πάει στην Κίνα με τον 18χρονο Κλιάγιτς

Μαυροβούνιο: Πάει στην Κίνα με τον 18χρονο Κλιάγιτς
FIBA FIBA

Ο Γιόβαν Κλιάγιτς αντικατέστησε τον τραυματία Μπλάγκοτα Σέκουλιτς στην προετοιμασία του Μαυροβουνίου, αντιπάλου της Ελλάδας στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μπάσκετ δεν σταματάει καθόλου αυτό το καλοκαίρι για τον Γιόβαν Κλιάγιτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Μαυροβούνιο. Μετά την συμμετοχή του στο Eurobasket U18 στον Βόλο, ο 18χρονος πόιντ γκαρντ της Γκραν Κανάρια κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπλάγκοτα Σέκουλιτς και στην Εθνική Ανδρών!

Ο Κλιάγιτς κλήθηκε εσπευσμένα από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ζβέζνταν Μίτροβιτς και θα ακολουθήσει την αποστολή του Μαυροβουνίου στην Κίνα, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελευταία δύο κοψίματα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/8-15/9). Το Μαυροβούνιο είναι αντίπαλος της Ελλάδας στον 6ο όμιλο μαζί με τη Νέα Ζηλανδία και την Βραζιλία. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που αντιμετωπίζει η Εθνική στην πρεμιέρα του τουρνουά (1/9, 15:00).

Το ρόστερ με το οποίο θα πάει στην Κίνα το Μαυροβούνιο, αποτελείται από τους εξής 14 παίκτες. Νίκολα Ιβάνοβιτς, Ντέρεκ Νίνταμ, Ογκνιεν Τσάραπιτς, Πέταρ Πόποβιτς, Γιόβαν Κλιάγιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Αλέξα Πόποβιτς, Σεάντ Σέχοβιτς, Νεμάνια Ράντοβιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Μάρκο Τοντόροβιτς, Μίλκο Μπιέλιτσα, Νίκολα Βούτσεβιτς και Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ