ΜΠΑΣΚΕΤ

Λούκα Ντόντσιτς: "Είμαι απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Σλοβενίας"

Λούκα Ντόντσιτς: "Είμαι απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Σλοβενίας"
AP PHOTO/COOPER NEILL

Ο Λούκα Ντόντσιτς σχολίασε τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας του, της Σλοβενίας, από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λούκα Ντόντσιτς εμφανίζεται στεναχωρημένος και απογοητευμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Σλοβενίας. Η εθνική ομάδα του σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς έμεινε εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έναν μόλις χρόνο μετά την ανάδειξη της σε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του στους New York Times, ο 19χρονος γκαρντ αποκάλυψε τα συναισθήματα που τρέφει για τον απρόσμενο αποκλεισμό της Εθνικής Σλοβενίας λέγοντας μεταξύ άλλων: " Είμαι τόσο απογοητευμένος. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Έπρεπε να παίξουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Βέβαια, η Σλοβενία κατέβηκε στα Προκριματικά χωρίς τη βοήθεια των Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς αλλά και δίχως τους παίκτες που μετέχουν στη EuroLeague. Παρά την αποτυχία της Εθνικής Ομάδας του, ο νεαρός άσος επιθυμεί να ενισχύσει τις προσπάθειές της στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα λάβει μέρος. Χαρακτηριστικά ανέφερε: " Εάν δεν έχω τραυματισμούς, θα παίξω. Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο επόμενο EuroBasket και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να είμαι διαθέσιμος για την Εθνική Ομάδα μου".

Photo Credits: AP Photo/Cooper Neill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ