FIBA WORLD CUP

Λιθουανία: Κανονικά στην προετοιμασία ο Ματσιούλις

Λιθουανία: Κανονικά στην προετοιμασία ο Ματσιούλις
EUROKINISSI

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την Δευτέρα (22/7) θα είναι παρών στην προετοιμασία της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν και μέχρι πριν από μερικές ημέρες θεωρείτο εξαιρετικά αμφίβολος , ο Γιόνας Ματσιούλις θα είναι τελικά παρών στην προετοιμασία της Εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Από την πρώτη μέρα μάλιστα! Ο φόργουορντ της ΑΕΚ ( ανανέωσε προ δέκα ημερών ) ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό χέρι τον περασμένο Μάρτιο και θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα (22/7) στην έναρξη της προετοιμασίας.

Η Λιθουανία θα παρουσιάσει μία ιδιαίτερη φιλόδοξη ομάδα στα γήπεδα της Κίνας από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Με εξαίρεση τον τραυματία Αρτούρας Γκουντάιτις, ο Νταΐνιους Αντομάιτις αναμένεται να έχει τους υπόλοιπους σταρ της Λιθουανίας στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων των NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας, Ντομάντας Σαμπόνις και φυσικά του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού .

Η Λιθουανία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Καναδά, Σενεγάλη και Αυστραλία, ίσως τον πιο αμφίρροπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλυτικά, οι παίκτες που αναμένεται να παραστούν στην "πρώτη" της Λιθουανίας, είναι οι εξής 18:

PG: Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους

SG: Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους

SF: Γιόνας Ματσιούλις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ροκ Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας

PF: Ντομάτας Σαμπόνις, Ελμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκίτις Μασιούλις, Παούλιους Γιανκούνας

C: Γιόνας Βαλαντσιούνας, Μαρτίνας Γκέμπεν, Μαρτίνας Έχοντας.


Photo credits: Eurokinissi
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ