FIBA WORLD CUP

Ξέσπασμα Ντράγκιτς: "Το Eurobasket ήταν η τελευταία μου διοργάνωση, το είχα ξεκαθαρίσει"

Slovenia's Goran Dragic celebrates at the end of their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Spain in Istanbul, Thursday, Sept. 14, 2017. Slovenia won 92-72. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AP Photo/Thanassis Stavrakis AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είδε κάποιους Σλοβένους να του κάνουν "επίθεση" επειδή δεν συμμετείχε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απάντησε με σκληρή γλώσσα μέσω social media.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν άντεξε. Βλέποντας τους Σλοβένους φιλάθλους να του επιτίθενται μέσω social media επειδή δεν έδωσε το παρών με την Σλοβενία στα "παράθυρα" της FIBA, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να χρειάζονται πλέον ένα θαύμα για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο , ξέσπασε.

Με τα post εναντίον του να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο Σλοβένος γκαρντ απάντησε μέσω twitter, επαναλαμβάνοντας κάτι το οποίο είχε πει από πέρυσι: Ότι το Eurobasket του 2017, το φινάλε του οποίου βρήκε την Σλοβενία στην κορυφή της Ευρώπης, ήταν η τελευταία του διοργάνωση με την φανέλα της χώρα.

" Όλοι ήξεραν πριν ακόμα το Eurobasket ότι θα ήταν η τελευταία μου διοργάνωση με την Σλοβενία! Έδωσα ό,τι είχα για 12 χρόνια με την εθνική ομάδα! Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Τώρα θα απολαύσω την ανταμοιβή μου, την οποία την κέρδισα με την αξία μου!!!" έγραψε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Σλοβένων στο Eurobasket 2017, ο οποίος έλαβε στην συνέχεια πολλά σχόλια στήριξης.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ