FIBA WORLD CUP

Κολάντζελο: "Εάν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς, θα το παίρναμε"

Philadelphia 76ers' Jerry Colangelo and Josh Harris watch an NBA basketball game against the Washington Wizards, Friday, Feb. 26, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Jerry Colangelo and Josh Harris watch an NBA basketball game against the Washington Wizards, Friday, Feb. 26, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο διευθυντής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Τζέρι Κολάντζελο θεωρεί ότι ο λόγος που οι ΗΠΑ έχασαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν οι τραυματισμοί.

Ο Τζέρι Κολάντζελο δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ ότι η αμερικανική ομάδα που παρατάχθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας δεν είχε αρκετό ταλέντο για να φτάσει μέχρι την κορυφή. Αντιθέτως, όπως τόνισε στο Sports Illustrated, θεωρεί ότι ο λόγος που οι ΗΠΑ κατατάγησαν εν τέλει 7οι , ήταν οι τραυματισμοί.

" Πιστεύω ότι εάν δεν είχαμε αυτούς τους τραυματισμούς, θα το είχαμε κατακτήσει. Οι τραυματισμοί ήταν υπερβολικά πολλοί", τόνισε ο διευθυντής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας, αναφερόμενος στον Κάιλ Κούζμα (που τελικά κόπηκε από την 12άδα), Τζέισον Τέιτουμ (που έπαιξε μόνο στον πρώτο γύρο του τουρνουά) και στον Μάρκους Σμαρτ (που δεν ήταν ποτέ 100% υγιής).

Η ουσία είναι ότι οι Αμερικανοί τερμάτισαν στην 7η θέση (με ρεκόρ 6-2), την χειρότερη που έχουν καταλάβει στην 70χρονη ιστορία της διοργάνωσης. Τουλάχιστον, πήραν το απευθείας εισιτήριο για το ολυμπιακό τουρνουά του 2020 στο Τόκιο.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ