FIBA WORLD CUP

Ιταλία: Γκαλινάρι και Ντατόμε είναι έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÓ - ÃÅÙÑÃÉÁ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÓ - ÃÅÙÑÃÉÁ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Τζίτζι Ντατόμε πάτησαν παρκέ κι είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτη γεύση με... κανονική σύνθεση σε φιλικό απέναντι στη Σερβία.

Ευχάριστα ήταν τα πρώτα νέα που ήρθαν για την Ιταλία επί ασιατικού εδάφους. Η αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα" βρίσκεται στην Κίνα από εδώ και δύο ημέρες, με τις πρώτες προπονήσεις να φέρνουν απόλυτη ικανοποίηση στον Μέο Σακέτι, δεδομένου ότι το "παρών" έδωσαν τόσο ο Ντανίλο Γκαλινάρι όσο και ο Τζίτζι Ντατόμε.

Αμφότεροι ακολουθούν την αποστολή από την πρώτη μέρα, πλην όμως δεν προπονούνταν λόγω προβλημάτων. Αυτά ξεπεράστηκαν, με τους δύο παίκτες να πατούν το παρκέ και να δείχνουν απόλυτα έτοιμοι (τουλάχιστον από ιατρικής άποψης) εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ξεκινά σε εννέα μέρες. Αναμένεται μάλιστα να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο επόμενο φιλικό της Ιταλίας, με αντίπαλο τη Σερβία την Παρασκευή (23/8).

Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, αλλά κι ο Τζαμπάολο Ρίτσι -για αγωνιστικούς λόγους.

Η "σκουάντρα ατζούρα" βρίσκεται με δεκατέσσερις (14) παίκτες στην Κίνα, με τον Μέο Σακέτι να καλείται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για τους δύο τελευταίους που θα "κοπούν" πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ιταλία βρίσκεται στον Δ' Όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Σερβία, Φιλιππίνες και Αγκόλα.

Αυτή την στιγμή, η αποστολή της Ιταλίας αποτελείται από τους:

PG: Λούκα Βιτάλι, Ντάνιελ Χάκετ, Αριέλ Φιλόι.

SG: Μάρκο Μπελινέλι, Αμεντέο Ντέλα Βάλε

SF: Αλεσάντρο Τζεντίλε, Αβούντου Αμπάς, Μπράιαν Σακέτι.

PF: Ντανίλο Γκαλινάρι, Τζεφ Μπρουκς, Τζαμπάολο Ρίτσι, Λουίτζι Ντατόμε.

C: Πολ Μπιλίγκα, Αμεντέο Τεσιτόρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ