FIBA WORLD CUP

Ιαπωνία - Τυνησία 76-78: Ρολ ο εκτελεστής, σε νεκρό χρόνο

Ιαπωνία - Τυνησία 76-78: Ρολ ο εκτελεστής, σε νεκρό χρόνο
FIBA

Με τον Μάικλ Ρολ να σημειώνει το νικητήριο καλάθι σε νεκρό χρόνο, η Τυνησία επιβλήθηκε με 78-76 της - χωρίς Χατσιμούρα - Ιαπωνίας σε φιλικό προετοιμασίας.

Η Τυνησία ήταν η μεγάλη νικήτρια του φιλικού αγώνα με την Ιαπωνία, αφού επικράτησε της αντιπάλου της με 78-76 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9).

Ήρωας στο φινάλε για την Τυνησία ήταν ο Μάικλ Ρολ, ο οποίος σκόραρε σε νεκρό χρόνο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Λίγο νωρίτερα η Ιαπωνία - που παρατάχθηκε χωρίς το μεγάλο αστέρι της, Ρούι Χατσιμούρα των Γουίζαρντς - είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 76-76 με δύο βολές του Γιούτα Γουατάναμπε , δίνοντας την εντύπωση ότι το παιχνίδι θα πάει στην παράταση, ωστόσο στο τέλος μίλησε ο Ρολ.

Ο Σαλά Μεϊρί με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάικλ Ρολ να προσθέτει 19 πόντους. Για την Ιαπωνία, ο Γουατάναμπε είχε 17 πόντους και ο Σιν Χετζίμα 12 πόντους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιαπωνία βρίσκεται στον 5ο Όμιλο, μαζί με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Τσεχία, ενώ η Τυνησία βρίσκεται στον 3ο Όμιλο, μαζί με την Ισπανία, το Πουέρτο Ρίκο και το Ιράν.

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 35-40, 48-59, 76-78

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ