FIBA WORLD CUP

Η προεπιλογή της Πολωνίας για τα προκριματικά της FIBA

Η προεπιλογή της Πολωνίας για τα προκριματικά της FIBA

Η Πολωνία ανακοίνωσε την 20μελη λίστα της για τα προκριματικά της FIBA, με τα ονόματα των Έι Τζέι Σλότερ και Ματέους Πονίτκα να ξεχωρίζουν. Μέσα και ο Άνταμ Βαζίνσκι της Μάλαγα, που αγωνίζεται στην EuroLeague.

Η Πολωνία ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την λίστα των παικτών, η οποία αποτελείται από 20 άτομα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η στην λίστα έχουν συμπεριληφθεί και οι 12 παίκτες που πήραν μέρος στο τελευταίο Eurobasket, κάτι που οφείλεται βέβαια στο γεγονός ότι οι Πολωνοί παρατάχθηκαν στη διοργάνωση χωρίς κανέναν ΝΒΑερ. Ακόμα κι έτσι, πάντως, είναι πιθανό να έχουν τουλάχιστον μία απουσία στους αγώνες του Νοεμβρίου, αφού στην λίστα βρίσκει κάποιος και το όνομα του Άνταμ Βαζίνσκι της Μάλαγα, η οποία αγωνίζεται στην EuroLeague. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων στην λίστα των Πολωνών είναι αυτά των Ματέους Πονίτκα, Ντάμιαν Κούλιγκ, Πρεμεζ Καρνόσκι και Εϊ Τζέι Σλότερ.

Αναλυτικά η λίστα των Πολωνών: Αλεξάντερ Μπαλτσερόσκι, Ααρον Κελ, Αλεξάντερ Κριζ, Τόμας Γκιέλο, Κάρολ Γκρουζέσκι, Άνταμ Χρίτσανιουκ, Πρέμεζ Καρνόσκι, Λουκαζ Κόζαρεκ, Ντάμιαν Κούλιγκ, Φίλιπ Μάτσζακ, Μαρσέλ Πονίτκα, Ματέους Πονιτκα, Εϊ Τζέι Σλότερ, Μικάλ Σοκολόσκι, Άνταμ Βαζίνσκι, Μικολάι Βιτλινίνσκι, Γιακούμ Βοτσιεχόβσκι, Πρεμεζ Ζαμόσκι, Γιάροσλαβ Ζικόβσκι, Πρέμεζ Ζολνιέρεβιτζ.

Η Πολωνία βρίσκεται στον Γ' Όμιλο των προκριματικών, παρέα με την Λιθουανία, την Ουγγαρία και το Κόσοβο. Βάσει προγράμματος, στους δύο πρώτους αγώνες θα αντιμετωπίσει αρχικά την Ουγγαρία εντός έδρας στις 24 Νοεμβρίου και ακολούθως την Λιθουανία εκτός έδρας στις 26 Νοεμβρίου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ