FIBA WORLD CUP

H Ole αποθεώνει Σκόλα στο πρωτοσέλιδο με λογοπαίγνιο

H Ole αποθεώνει Σκόλα στο πρωτοσέλιδο με λογοπαίγνιο
FIBA FIBA

Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής Ole αφιέρωσε την πρώτη της σελίδα στον Λουίς Σκόλα ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έκανε λογοπαίγνιο με το επώνυμό του. (Σ)κολοσσιαίος είναι ο τίτλος προς τιμή του 39χρονου σταρ των γκαούτσος.

Η Αργεντινή επιστρέφει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2002, καθώς ο Λουίς Σκόλα με ακόμη μία φανταστική εμφάνιση οδήγησε τους γκαούτσος στη νίκη (80-66) και την πρόκριση επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η κορυφαία εφημερίδα της χώρας του τάνγκο, Ole, αφιέρωσε την πρώτη της σελίδα στο φύλλο του Σαββάτου (15/9) στον 39χρονο Αργεντινό σταρ των γκαούτσος. Με τον Σκόλα να φιγουράρει και τίτλο με λογοπαίγνιο το επώνυμό του.

Scolosal ήταν ο τίτλος, δηλαδή (Σ)κολοσσιαίος! "Με έναν τρομερό Σκόλα, το πνεύμα της χρυσής γενιάς και τον Τζινόμπιλι ως οπαδό στις θέσεις των VIP, η Αργεντινή έβγαλε έξω τη Γαλλία και θα παίξει στον τελικό του Μουντιάλ της Κίνας με τη φοβερή Ισπανία", αναφέρεται από κάτω.

H Ole αποθεώνει Σκόλα στο πρωτοσέλιδο με λογοπαίγνιο

Την Παρασκευή (13/9) ο 39χρονος σταρ των Αργεντίνων πήγε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά στ' αποδυτήρια εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος. Όταν μπήκε στ' αποδυτήρια, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν υπό τις ιαχές MVP και υποκλίθηκαν στο ταλέντο, την ποιότητα και το αρχηγικό του ένστικτο.

Ο ίδιος παρέμεινε ταπεινός, αλλά φρόντισε να δώσει τη δική του εκδοχή στο M(ost) V(aluable) P(layer) και ν' αναγκάσει όλους του γκαούτσος να ξεσπάσουν αυθόρμητα σε γέλια. M(ás) Viiejo) P(layer) φώναξε ο Λουίς Σκόλα.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ