FIBA WORLD CUP

Η ατάκα του Σατοράνσκι για το ρεκόρ προσέλευσης της Τσεχίας

Η ατάκα του Σατοράνσκι για το ρεκόρ προσέλευσης της Τσεχίας
AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Η Τσεχία μπήκε με το "δεξί" στη β' φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και ο Τόμας Σατοράνσκι δεν ξέχασε τους 8.500 συμπατριώτες του που στάθηκαν δυναμικά στο πλευρό του ίδιου και των συμπαικτών του.

Ο Τόμας Σατοράνσκι έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Τσεχίας επί της Ρωσίας στην πρεμιέρα της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αλλά ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση κι επικεντρώθηκε στην στήριξη των συμπατριωτών του.

Ο 27χρονος γκαρντ των Ουίζαρντς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ στην συγκομιδή του, ενώ ήταν κι εκείνος που διαμόρφωσε το 70-68, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο MVP των νικητών μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε την ώθηση που έδωσαν στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, οι 8.500 φίλαθλοι - η προσέλευση θεατών αποτελεί ρεκόρ για την εθνική ομάδας της Τσεχίας - που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο.

"Οι φίλαθλοί μας ήταν απίστευτοι. Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω δώσει μπροστά στους φιλάθλους μας στην Τσεχία. Οπότε είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα", είπε ο Τόμας Σατοράνσκι.

AP Photo/Michel Spingler

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ