FIBA WORLD CUP

Γιόβιτς: "Πρώτα να περάσουμε και μετά... χρυσό!"

Γιόβιτς: "Πρώτα να περάσουμε και μετά... χρυσό!"
FIBA.BASKETBALL

Ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Σερβίας και ξεκαθάρισε πως αφού πρώτα εξασφαλίσει η ομάδα του την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, στη συνέχεια θέλει το χρυσό μετάλλιο!

Η Σερβία είναι έτοιμη για τις "μάχες" προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ένας από τους κομβικούς παίκτες της είναι ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι η πρόκριση ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν. Παράλληλα, δήλωσε πως στην τελική φάση η ομάδα του θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

" Αυτή τη στιγμή, σκεφτόμαστε τα προκριματικά. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Έπειτα, θέλουμε να... επιτεθούμε για το χρυσό!", τόνισε αρχικά ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στη FIBA.

" Το κομβικό είναι να περάσουμε, ανεξάρτητα από το ρόστερ που θα έχουμε. Θέλουμε νίκες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Είναι σπουδαίο να παίζεις για την Εθνική ομάδα μπροστά στο κοινό σου. Επίσης, είναι ωραίο να μπορώ να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να δω τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Όλοι θέλουν να παίζουν για την Εθνική. Είναι τιμή", συμπλήρωσε ο Στέφαν Γιόβιτς.

Όσο για τον χαμένο τελικό του Eurobasket 2017 από τη Σλοβενία; " Το έχω ξεχάσει τελείως. Ανήκει στο παρελθόν", απάντησε κατηγορηματικά ο Σέρβος.

Η Σερβία έχει στον όμιλο της τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γεωργία. Στην πρεμιέρα, αντιμετωπίζει στο Aleksandar Nikolic Hall την Αυστρία (24/11).

Photo Credits: fiba.basketball

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ