FIBA WORLD CUP

Γιατρός Εθνικής για Σλούκα: "Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες, ελπίζουμε να είναι στην Κίνα"

Γιατρός Εθνικής για Σλούκα: "Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες, ελπίζουμε να είναι στην Κίνα"
EUROKINISSI

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χάρης Βουλγαρόπουλος, γιατρός της Εθνικής Ελλάδας, για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η ανησυχία για τον τραυματισμό που υπέστη ο Κώστας Σλούκας το βράδυ της Παρασκευής (16/8), στο ματς με την Ιταλία, είναι μεγάλη. Η θλάση στο γαστροκνήμιο είναι ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο διεθνής γκαρντ, με τον γιατρό της Εθνικής να εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει με τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Βουλγαρόπουλου:

" Εχει μια κάκωση από μια άμεση πλήξη στη γάμπα, από γόνατο αντιπάλου. Έκανε ένα αιμάτωμα και μια θλάση στο γαστροκνήμιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορεί να αγωνιστεί τις επόμενες μέρες. Έχει ξεκινήσει φυσιοθεραπείες, σε λίγες μέρες θα γίνει νέος έλεγχος για να δούμε την πρόοδό του. Δεν ξέρουμε το ακριβές διάστημα της επανένταξής του, ωστόσο προέχει η υγεία του αθλητή. Είμαστε σε εγρήγορση και μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στην Κίνα. Το παρήγορο είναι ότι ο τραυματισμός προήλθε από άμεση πλήξη, από χτύπημα και όχι από κούραση. Σε ένα δεκαήμερο θα επανεκτιμηθεί και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του, ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ