FIBA WORLD CUP

Γεμίζουν τα γήπεδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γεμίζουν τα γήπεδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μεγάλο ποσοστό πληρότητας παρουσιάζουν τα περισσότερα γήπεδα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα αστέρια απουσιάζουν, ο κόσμος όμως γεμίζει τα γήπεδα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αφρική. Τα περισσότερα γήπεδα παρουσιάζουν μεγάλο ποσοστό πληρότητας, δείχνοντας ότι οι εθνικές ομάδες πάντα θα συγκινούν τους φίλους του μπάσκετ, ανεξάρτητα από το ποιοι βρίσκονται στο παρκέ.

Όπως ενημερώνει άλλωστε και η FIBA, 10.000 άνθρωποι πήγαν στη Μανίλα για να παρακολουθήσουν τη νίκη των Φιλιππίνων επί της Ιαπωνίας. Στη Γεωργία 8000 θεατές είδαν την ομάδα του Ηλία Ζούρου να αντιμετωπίζει τη Γερμανία, ενώ στο Περμ 7.500 θεατές βρέθηκαν στην αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Βοσνία.

Περίπου 5.700 Γάλλοι είδαν τους "τρικολόρ" να καταβάλουν την αντίσταση του Βελγίου, στους 5.300 έφτασε η καταμέτρηση στη Φινλανδία, όπου η ομάδα του Χένρικ Ντέτμαν νίκησε τη Βουλγαρία, ενώ σχεδόν 4.500 έδωσαν το "παρών" στη νίκη της Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας την Κυριακή που πέρασε.

Στο μεταξύ, ακόμα μεγαλύτερη είναι η προσέλευση και στα υπόλοιπα γήπεδα του κόσμου. Στην Γκοϊάνα Αρενα 10.500 Βραζιλιάνοι είδαν τη "σελεσάο" να νικάει τη Χιλή, ενώ περίπου τους 6.000 θεατές παρακολούθησαν την Αργεντινή να επικρατεί της Ουρουγουάης. Τέλος, στο Μοντερέι 5.000 Μεξικάνοι δημιούργησαν sellout στο Μοντερέι για τον αγώνα της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους με το Πουέρτο Ρίκο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ