FIBA WORLD CUP

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στο Ιράν

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει η Ελλάδα το Ιράν το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στο ανεπίσημο φιλικό στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Με 15 παίκτες αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας το Ιράν στο ανεπίσημο (και κεκλεισμένων των θυρών) φιλικό που ανοίγει τον κύκλο των αναμετρήσεων για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας . Σε αυτούς τους 15 που βρίσκονται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου δεν είναι ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τους ξεκουράζει εν όψει της συνέχειας.

O Greek Freak ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα , δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (7/8), αλλά γυμνάστηκε το πρωί της Πέμπτης (8/8) και στη συνέχεια περιορίστηκε σε ρόλο θεατή, ενώ ο Elevator αντιμετώπισε έναν σπασμό στη μέση και έμεινε κι αυτός εκτός δράσης. Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα θα παίξει το βράδυ της Παρασκευής (9/8 στις 21:00) με την Ουγγαρία και το βράδυ της Κυριακής (11/8 στις 19:15) με το Ιράν στο Διεθνές Τουρνουά Aegean.

Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκονται οι Γιάννης Αθηναίου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος και Κώστας Σλούκας.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ