FIBA WORLD CUP

Σκουρτόπουλος: "Η δουλειά γίνεται όπως την έχουμε σχεδιάσει"

Σκουρτόπουλος: "Η δουλειά γίνεται όπως την έχουμε σχεδιάσει"

Η Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στην πόλη Σουτσόου και αύριο το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία σε φιλικό αγώνα (24/8, 15:05).

Έπιασε δουλειά στην Κίνα η Εθνική Ανδρών . Το πρωί της Παρασκευής (23/8) η Ελλάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση επί κινεζικού εδάφους και συγκεκριμένα στο βοηθητικό του σταδίου της πόλης Σουτσόου, το οποίο θα φιλοξενήσει από σήμερα (23/8) έως τις 27 Αυγούστου το τουρνουά "2019 Suzhou International Basketball Challenge and Culture Week" , στο οποίο συμμετέχουν άλλες οκτώ ομάδες.

" Ήταν εξ αρχής στόχευση να έρθουμε στην Κίνα νωρίτερα και να δώσουμε εδώ τους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας, κάτι που κάνουν οι περισσότερες ομάδες εξάλλου", δήλωσε μετά την πρώτη προπόνηση στην πόλη Σουτσόου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, οκτώ ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου . " Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις οποίες πρέπει όλοι μα κυρίως οι αθλητές να συνηθίσουμε με ομαλό τρόπο, ώστε πλησιάζοντας προς τα επίσημα παιχνίδια να έχουν λυθεί όλα τα θέματα προσαρμογής και να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και αυτοσυγκέντρωση για τον στόχο".

"' Έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα σε προπονήσεις και μια σειρά αγώνων, με αυξανόμενη ένταση στην δυναμική τους και εδώ θα κάνουμε τις τελικές δοκιμές, ουσιαστικά θα γίνει το οριστικό μοντάρισμα. Εννοείται ότι σε αυτό θα θέλαμε να είναι παρών και ο Κώστας Σλούκας, όπως όμως εννοείται ότι ποτέ δεν θα ρισκάραμε την υγεία αθλητή, οπότε μακάρι ο Κώστας να προλάβει να γίνει τελείως καλά και να τον υποδεχτούμε εδώ έστω για τα επίσημα παιχνίδια", συνέχισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

" Ήδη μιλήσαμε λίγο με τα παιδιά για να γίνει συνείδηση όλων ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία, αν και με παίκτες τέτοιου επιπέδου, τόσων παραστάσεων και τόσο επαγγελματίες δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για τα αυτονόητα. Η δουλειά γίνεται όπως την έχουμε σχεδιάσει εδώ και σχεδόν έναν μήνα και έτσι θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μπούμε έτοιμοι στους αγώνες όπου θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας", κατέληξε ο Σκουρτόπουλος.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ