FIBA WORLD CUP

Επιστρέφει ο Μάντζαρης, περιμένει ενημέρωση ο Μήτογλου

ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην προετοιμασία της Εθνικής γυρίζει άρον-άρον ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που θα ταξιδέψει στην Κίνα με στόχο να καλύψει το κενό του Κώστα Σλούκα και του Γιάννη Αθηναίου.

Οι τραυματισμοί του Κώστα Σλούκα ( κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο , δεν θα παίξει όμως στα τρία φιλικά στην Κίνα) και του Γιάννη Αθηναίου ( υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού ) άλλαξαν τα δεδομένα στην προετοιμασία της Εθνικής και μπέρδεψαν το μυαλό του Θανάση Σκουρτόπουλου που είχε αποφασίσει να ξεκινήσει το ταξίδι για την Ασία με έναν εκ των Κόνιαρη - Αθηναίου και έναν εκ των Βασιλόπουλου - Μήτογλου.

Με τον Σλούκα να μένει στην Αθήνα , ο ομοσπονδιακός προπονητής ήθελε να πάρει μαζί του για τους αγώνες με την Ιορδανία, την Κίνα και μία εκ των Τουρκία / Σενεγάλη και τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου. Αν ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ξεπερνούσε τον τραυματισμό του στη γάμπα, τότε ένας γκαρντ θα έμενε εκτός και θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα. Τώρα, μετά το πρόβλημα με τον Αθηναίου, ο Σκουρτόπουλος έμεινε με δύο γκαρντ (Καλάθη - Κόνιαρη) και γι' αυτό επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που θα διακόψει τις διακοπές του και δεν θα ταξιδέψει στο Καζάν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ούνικς. Θα ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική, θα βοηθήσει στα τρία φιλικά κι αν ο Σλούκας δε νικήσει τον χρόνο, θα μπει στη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα και ο Ντίνος Μήτογλου που δεν υπολογίζεται. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Σερβία και δεν θα τον "ταλαιπωρήσει" μέχρι την Τετάρτη. Η λογική λέει πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα κοπεί άμεσα, ώστε να απολαύσει μερικές μέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα του για τη σεζόν 2019/20.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ