FIBA WORLD CUP

Ελληνική η κορυφή στο Top 5 της ημέρας

Ελληνική η κορυφή στο Top 5 της ημέρας

Η συνεργασία μεταξύ των Νικ Καλάθη και Θανάση Αντετοκούνμπο χάρισε στους δύο Έλληνες διεθνείς την πρώτη θέση στο Top 5 της ημέρας (VIDEO).

Η καλύτερη φάση της βραδιάς είναι ελληνική! Το alley-oop κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο (μετά την πάσα ακριβείας του Νικ Καλάθη) κέρδισε το Νο. 1 στο καθιερωμένο Top 5 της FIBA για τους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Στο video με τις πέντε καλύτερες φάσεις της ημέρας συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Λουί Λαμπεϊρί (Γαλλία), Ντανίλο Μπαρτέλ (Γερμανία), Πάτρικ Άουντα (Τσεχία) και Ντιμίτρι Κουλάγκιν (Ρωσία), ενώ στο Top 5 της αμερικανικής ζώνης επιλέχθηκαν οι Τζαρόν Μπάροους (Μπαχάμες), Πάμπλο Κόρο (Χιλή), Λεονάρντο Μέιντλ (Βραζιλία), Λάρον Σμιθ (Παρθένες Νήσοι) και Αντερσον Βαρεζάο (Βραζιλία).

Στο ασιατικό Top 5 βρέθηκαν οι Ρότζερ Πογκόι (Φιλιππίνες), Αρσαλάν Καζέμι (Ιράν), Γι-Χσιάνγκ Τσου (Κινεζική Ταϊπέι), Νικολάι Μπάζκιν (Καζακστάν) και Νέιθαν Σομπέι (Αυστραλία).

Photo credits: eurokinissi.gr

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία:






TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ