FIBA WORLD CUP

Ελλάδα - Τουρκία: Εκνευρισμός στο φινάλε του Α' μέρους και "γαλλικά"

Ελλάδα - Τουρκία: Εκνευρισμός στο φινάλε του Α' μέρους και "γαλλικά"

Τσεντί Οσμάν και Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν μια αψιμαχία στο φινάλε του πρώτου μέρους, την ώρα που ο προπονητής της Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, τα έβαζε με τους διαιτητές.

Το ματς της Ελλάδας με την Τουρκία για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις ήταν, στο πρώτο του μέρος τουλάχιστον, ακριβώς ό,τι χρειαζόταν η Εθνική στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας . Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, πριν οι φιλοξενούμενοι βρουν μέσω της πίεσής τους στην άμυνα ρυθμό στην επίθεση και μαζέψουν τη διαφορά μέχρι τους πέντε πόντους στο 20' (42-37).

Εκεί, στο φινάλε της δεύτερης περιόδου και ενώ είχαν γίνει λάθη και φάουλ που δεν δόθηκαν, ο Τσεντί Οσμάν και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν μια αψιμαχία και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει. Οι πιο ψύχραιμοι, όμως, μπήκαν στη μέση και ηρέμησαν τα πνεύματα την ώρα που ο προπονητής των Τούρκων, Ουφούκ Σαρίτσα, τα έβαζε με τους διαιτητές πιθανότατα για κάποιο φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας του στην... αναμπουμπούλα της τελευταίας φάσης.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ