FIBA WORLD CUP

Ελλάδα - Ιταλία: Ανησυχία με τον Σλούκα που πόνεσε στο πόδι και αποχώρησε

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πόνους στο δεξί πόδι αποχώρησε ο Κώστας Σλούκας στα τέλη της πρώτης περιόδου του αγώνα Ελλάδα - Ιταλία για την πρώτη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις, (VIDEO)

Είναι ο κορυφαίος γκαρντ της Ελλάδας, πίσω από τον Νικ Καλάθη. Ο Κώστας Σλούκας ξέρει πόσο σημαντικός είναι γι' αυτή την Εθνική, το ίδιο και όσοι βρίσκονται στην ομάδα, στο φινάλε όμως της πρώτης περιόδου στην αναμέτρηση με την Ιταλία για την πρώτη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις στάθηκε άτυχος. Πόνεσε στο δεξί πόδι, προσπάθησε να συνεχίσει, όμως έγινε αλλαγή από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και πήγε αμέσως στον πάγκο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό team.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είχε μια επαφή με παίκτη της Ιταλίας, συνέχισε δοκιμάζοντας το πόδι, τα πατήματα και το τρέξιμό του, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς. Μένει να δούμε τι έχει συμβεί, αν δηλαδή το πρόβλημά του είναι επιπόλαιο ή πιο σοβαρό, αν θα τον κρατήσει εκτός του σημερινού αγώνα αλλά και εκτός της συνέχειας του τουρνουά. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για μια κάκωση, ωστόσο θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι να προκύψει μια πιο... επίσημη διάγνωση.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ