FIBA WORLD CUP

"Έκοψε" τον Τάιους το Ισραήλ

"Έκοψε" τον Τάιους το Ισραήλ

Η ομοσπονδία του Ισραήλ πήρε την απόφαση να... αποβάλει από την εθνική ομάδα τον Άλεξ Τάιους, ο οποίος θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις του τρίτου "παράθυρου" των προκριματικών τους Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Χωρίς τον Άλεξ Τάιους στην σύνθεσή του θα παραταχθεί το Ισραήλ στις αναμέτρησης με την Ελλάδα (28/6) και τη Μ. Βρετανία για το τρίτο και τελευταίο "παράθυρο" της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου του Κυπέλλου του 2019.

Η ομοσπονδία του Ισραήλ προέβη στην... τιμωρία του 30χρονου σέντερ και τον "έκοψε" από την αποστολή για τους αγώνες με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Τάιους να ενταχθεί στις προπονήσεις την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ για προσωπικούς λόγους ζήτησε επιπλέον άδεια.

Οι Ισραηλινοί, όμως, διαπίστωσαν πως ο Τάιους - όπως αναφέρει η πλευρά της ομοσπονδίας - σκόπευε να τεθεί στην διάθεση του Όντεντ Κάτας δύο ημέρες πριν από το ματς με την επίσημη αγαπημένη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιουνίου. Η ομοσπονδία του Ισραήλ αποφάσισε να "κόψει" τον Τάιους τονίζοντας πως "δεν θέλουμε παίκτες που βλέπουν την ομάδα σαν βάρος" και πλέον ο Όντεντ Κάτας καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ