FIBA WORLD CUP

Εγινε "Ιταλός" ο Τζεφ Μπρουκς και ίσως αγωνιστεί στα "παράθυρα"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζεφ Μπρουκς απέκτησε το πολυπόθητο ιταλικό διαβατήριο και πλέον είναι στην διάθεση της εθνικής Ιταλίας ενόψιε των "παράθυρων" της FIBA. Δεν είναι σίγουρο πάντως ότι θα αγωνιστεί.

Καλά νέα για τον Τζεφ Μπρουκς και κατ' επέκταση για την εθνική Ιταλίας και την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έλαβε στα χέρια του το ιταλικό διαβατήριο (έχει παντρευτεί Ιταλίδα) και πλέον μπορεί να ενισχύσει την Ιταλία στα "παράθυρα" της FIBA ως νατουραλιζέ. Δεν είναι πάντως και σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί άμεσα.

Με τον Μπρουκς να έχει πλέον ιταλικό διαβατήριο, Ο Μέο Σακέτι έχει πλέον στην διάθεσή του δύο νατουραλιζέ, με τον άλλο να είναι ο - συμπαίκτης του Μπρουκς από φέτος στην Αρμάνι - Κρίστιαν Μπερνς. Με τους κανονισμούς όμως να αναφέρουν ότι μία εθνική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο έναν νατουραλιζέ, ο έμπειρος τεχνικός καλείται πλέον να διαλέξει ποιος θα ενισχύσει την "σκουάτρα ατζούρα" στα προκριματικά.

Η Ιταλία έχει ρεκόρ 4-2 και βρίσκεται στο Group J, μαζί με την Λιθουανία (6-0), την Πολωνία (3-3), την Ολλανδία (3-3), την Κροατία (3-3) και την Ουγγαρία (3-3), στον πιθανότατα πιο ισορροπημένο όμιλο των προκριματιών, αφού όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Βάσει προγράμματος η Ιταλία θα αντιμετωπίσει αρχικά εντός έδρας την Πολωνία (14/9) και ακολούθως εκτός έδρας την Ουγγαρία (17/9).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ