FIBA WORLD CUP

Δεν... καίγεται να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σίμονς

Δεν... καίγεται να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς ρωτήθηκε εάν θα ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και απάντησε ότι θέλει πολύ να παίξει... στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι περισσότεροι NBAers δεν... καίγονται να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι όμως θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μπεν Σίμονς δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, κι ας έχει πέντε χρόνια να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας.

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ των Φιλαντέλφια 76ερς ρωτήθηκε στο πλαίσιο ενός καμπ εάν πρόκειται να ενισχύσει τους "μπούμερς" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και είπε το εξής: " Προς το παρόν προετοιμάζομαι για τη σεζόν στο ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα πάντως θέλω να εκπροσωπήσω την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο μέλλον".

Η τελευταία φορά που ο Σίμονς φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας ήταν πριν από πέντε χρόνια στους Αγώνες της Ωκεανίας, με τον ίδιο πάντως να παίζει μόνο 14 λεπτά σε δύο αγώνες. Σε επίπεδο μικρών εθνικών ομάδων, ο άσος των 76ερς είχε συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 του 2012.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ