FIBA WORLD CUP

Αυστραλία: Ντέιβιντ Μπάρλοου ο αντί-Μπόλντεν

Αυστραλία: Ντέιβιντ Μπάρλοου ο αντί-Μπόλντεν
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Αντρέι Λεμάνις επέλεξε τον 35χρονο Ντέιβιντ Μπάρλοου ως αντικαταστάτη του Τζόνα Μπόλντεν στην προετοιμασίας της Εθνικής Αυστραλίας.

Ο Αντρέι Λεμάνις επέλεξε τον αντικαταστάτη του Τζόνα Μπόλντεν και η απόφασή του εξέπληξε πολύ κόσμο στην Αυστραλία. Κι αυτό διότι δεν προτίμησε τον Μπροκ Μότουμ ή τον Ντενγκ Αντέλ, αλλά τον 35χρονο, πια, Ντέιβιντ Μπάρλοου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής την Τετάρτη (21/8), μία ημέρα πριν από το πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι "μπούμερς" με τις ΗΠΑ στις 22 και 24 Αυγούστου.

" Αφού εξέτασα τις ανάγκες που έχει η ομάδα, ήταν προφανές ότι τα προσόντα του Ντέιβιντ συμπληρώνουν καλά τους υπόλοιπους. Φέρνει δύναμη, άμυνα, έχει μεγάλη εμπειρία και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για την επιτυχία της ομάδας. Το μπασκετικό IQ του Ντέιβιντ και η εμπειρία του στο σύστημα της Εθνικής θα του επιτρέψουν να προσαρμοστεί γρήγορα", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας.

Ο Μπάρλοου πήρε μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η τελευταία φορά που υπήρξε μέλος της Αυστραλίας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 2010 στην Τουρκία.

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ