FIBA WORLD CUP

Αυστραλία - ΗΠΑ: Οι καλύτερες φάσεις του φιλικού

United States' Kemba Walker, right, and Australia's Matthew Dellavedova, left, battle for the ball during their exhibition basketball game in Melbourne, Thursday, Aug. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
United States' Kemba Walker, right, and Australia's Matthew Dellavedova, left, battle for the ball during their exhibition basketball game in Melbourne, Thursday, Aug. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Δείτε πώς η Team USA επικράτησε της Αυστραλίας (102-86) σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Μελβούρνη, με τον Κέμπα Γουόκερ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του (VIDEO).

Το πρώτο φιλικό που έδωσε η Team USA επί αυστραλιανού εδάφους ήταν νικηφόρο ( 102-86), με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς να δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση, εννέα μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αυστραλία ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, πριν οι ΗΠΑ πατήσουν το γκάζι και αποκτήσουν διψήφιο προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν -δίχως ιδιαίτερα προβλήματα- μέχρι τέλους.

Υπό το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων φίλων του αθλήματος στο Marvel Stadium, ο Κέμπα Γουόκερ και η παρέα του έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα εν όψει της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

AP Photo/Andy Brownbill

Δείτε πώς προέκυψε το +16 της Team USA επί της Αυστραλίας:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ