FIBA WORLD CUP

Αυστραλία: Αποζημίωση ύψους 3 εκατ. δολαρίων για το φιάσκο με την Team USA

Australia's Andrew Bogut, left and United States Donovan Mitchell, right compete for the ball during their exhibition basketball game in Melbourne, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Australia's Andrew Bogut, left and United States Donovan Mitchell, right compete for the ball during their exhibition basketball game in Melbourne, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Η εταιρεία που διοργάνωσε τα δύο φιλικά ανάμεσα σε Αυστραλία και Team USA πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει όσους δεν είχαν καλό οπτικό πεδίο στο παρκέ. Πάνω από 3.000.000 δολάρια το ποσό που θα δοθεί.

Περίπου ένα χρόνο μετά το... φιάσκο με τους θεατές στα φιλικά με την Team USA (παραμονές της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου), η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των δύο αγώνων ανακοίνωσε την απόφαση να αποζημιώσει περί τα 20.000 άτομα που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τις θέσεις που ήταν στο ίδιο επίπεδο με το παρκέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, το ποσό που θα διατεθεί υπερβαίνει τα 3.000.000 δολάρια, δεδομένου ότι το κόστος για κάθε εισιτήριο σε εκείνες τις θέσεις ήταν από 895 έως 3.995 δολάρια.

" Δεδομένου ότι επρόκειτο για τον πρώτο μπασκετικό αγώνα που διεξήχθη σε ποδοσφαιρικό στάδιο, δημιουργήσαμε αυτό το background. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν εφάμιλλο αυτού που είχαμε σχεδιάσει, ήταν ένα λάθος από μέρους μας" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα μέλος της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των δύο φιλικών αγώνων.

AP Photo/Andy Brownbill

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ