FIBA WORLD CUP

Άντεξε το Ισραήλ, σε δύσκολη θέση οι Βρετανοί

Άντεξε το Ισραήλ, σε δύσκολη θέση οι Βρετανοί
FIBA

Τη δεύτερη του νίκη στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 πανηγύρισε το Ισραήλ, που επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας εντός έδρας με 82-75.

Σε ματς για τον όμιλο της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, το Ισραήλ υποδέχτηκε τη Μεγάλη Βρετανία. Οι γηπεδούχοι ήταν στο 1-1, οι φιλοξενούμενοι στο 0-2 και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα άνηκε στους Βρετανούς. Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι Ισραηλινοί βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 82-75.

Σημείο "κλειδί" το… τετράποντο του Γκάι Πνίνι περίπου δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ έκανε το σκορ 76-73 την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και στη συνέχεια το Ισραήλ διαχειρίστηκε ορθά το προβάδισμα με αποτέλεσμα να ανέβει στο 2-1 και να αφήσει τους ηττημένους στο 0-3.

Εκτός από το καθοριστικό σουτ, ο Πνίνι ήταν και συνολικά ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους (3/6 τρίποντα). Πολύ καλός ο Χάουελ με 16 πόντους, στους 15 ο Λίμοναντ που είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Από την άλλη, εκείνος που προσπάθησε περισσότερο από τους ηττημένους ήταν ο Ολασένι με 19 πόντους και 8 "σκουπίδια", με τον Οκερέαφορ της Κύμης να έχει 9 πόντους (3/9 σουτ, 3/7 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 30:03 συμμετοχής.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ