FIBA WORLD CUP

Άνοιξε το αεροδρόμιο, αναχώρησε η Εθνική Σερβίας για το Ηράκλειο

Άνοιξε το αεροδρόμιο, αναχώρησε η Εθνική Σερβίας για το Ηράκλειο

Με δίωρη καθυστέρηση αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο η Εθνική Σερβίας, η οποία αναχώρησε εν τέλει στις 14:01 από το Βελιγράδι λόγω προβλήματος στο αεροδρόμιο "Νίκολα Τέσλα".

Οι ρυθμοί επανήλθαν στην κανονικότητά τους στο αεροδρόμιο "Νίκολα Τέσλα" του Βελιγραδίου το μεσημέρι της Τετάρτης (12/9). Το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών που μπλόκαρε τον διάδρομο από τα ξημερώματα της Τετάρτης απομακρύνθηκε από τη θέση του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Εθνική Σερβίας να αναχωρήσει στις 14:01 για το Ηράκλειο.

Η σερβική αποστολή αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη λίγο μετά τις 16:00, δηλαδή με περίπου δίωρη καθυστέρηση. Η αυριανή αντίπαλος της Ελλάδας (13/9, 21:00) στον πρώτο αγώνα για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα προπονηθεί στα "Δύο Αοράκια" απόψε.

Η Σερβία βρίσκεται στον 12ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της έχοντας ρεκόρ 4-2, πίσω από τις αήττητες Ελλάδα (6-0) και Γερμανία (6-0). Αυτές οι τρεις είναι και οι ομάδες που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για τα ισάριθμα εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Τον όμιλο συμπληρώνουν το Ισραήλ (3-3), η Γεωργία (2-4) και η Εσθονία (2-4).

Photo credits: AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ