ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανεωμένη στην Πάτρα η Γερμανία

Ανανεωμένη στην Πάτρα η Γερμανία
EUROKINISSI

Η Γερμανία ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία ενόψει των αγώνων με την Ελλάδα (30/11) και Εσθονία (3/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχει ήδη επιτευχθεί από το προηγούμενο "παράθυρο", η αήττητη Γερμανία θα ταξιδέψει με πολλά νέα πρόσωπα στην Πάτρα για τον αγώνα με την Ελλάδα (30/11, 19:00), τον προτελευταίο για την δεύτερη προκριματική φάση. Η "νασιονάλμανσαφτ" ανακοίνωσε σήμερα τους 14 αθλητές που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία ο Χένρικ Ρεντλ, δίχως φυσικά NBAers, ούτε παίκτες της EuroLeague.

Τέσσερις ρούκις συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητής της Γερμανίας. Πρόκειται για τους Κόστια Μουσίντι, Φιλίπ Χέρκενχοφ, Τιμ Σνάιντερ και Σιντ-Μαρλόν Τάις, οι οποίοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών. Η Γερμανία, όπως και η Ελλάδα, έχει 8-0 στον 12ο όμιλο και έχει προκριθεί μαθηματικά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με την Λιθουανία από τον 10ο όμιλο και την Τσεχία από τον 11ο.

Αναλυτικά οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Ρεντλ για τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις με Ελλάδα (30/11) και Εσθονία (3/12) είναι οι εξής:

Ισμέτ Ακπινάρ (Ουλμ, φωτό), Ρόμπιν Μπέντσινγκ (Μπεσίκτας), Μπάστιαν Ντόρετ (Μπαϊρόιτ), Νιλς Γκίφι (Άλμπα), Φίλιπ Χέρκενχοφ (Ράστα Φέχτα), Καρίμ Γιάλοου (Λούντβιχσμπουργκ), Κόστια Μουσίντι (Μέγκα Μπέμαξ), Αντρέας Ομπστ (Ομπραντόιρο), Τιμ Σνάιντερ (Άλμπα Βερολίνου), Αντρέας Σάιφερτ (Μπαϊρόιτ), Κάρστεν Τάντα (Όλντενμπουργκ), Σιντ-Μαρλόν Τάις (Ιένα), Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ