FIBA WORLD CUP

Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα για το ματς Ελλάδα - Σερβία

Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα για το ματς Ελλάδα - Σερβία

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μπιέλιτσα, Ραντούλιτσα και Μίτσιτς δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9).

Στις ήδη πολλές απουσίες βασικών παικτών, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενδέχεται να προσθέσει και άλλες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (13/9) με την Ελλάδα στο Ηράκλειο για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το "Mozzartsport" τρεις από τους παίκτες της σερβικής ομάδας, οι Μπιέλιτσα, Ραντούλιτσα και Μίτσιτς, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών!

Το σοβαρότερο όλων το έχει ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στη μέση, κάνει ενέσεις τις τελευταίες δύο ημέρες και η παρουσία του στον μεθαυριανό αγώνα θεωρείται αβέβαιη σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, από την άλλη, χθες επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων μετά την απουσία τους από το φιλικό με την Ουγγαρία, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο Μίτσιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό καρπό και αναγκάστηκε να φορέσει νάρθηκα, ενώ ο Ραντούλιτσα αντιμετώπισε μία φλεγμονή, η οποία τον υποχρέωσε να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τότε που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Σέρβων.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν υπολογίζει ήδη τους Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Μέχρι την Πέμπτη, δε, θα πρέπει να κόψει τρεις από τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Νέμανια Νέντοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ούρος Λούκοβιτς και Ίλια Τζόκοβιτς.

Η Σερβία βρίσκεται στον 12ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της έχοντας ρεκόρ 4-2, πίσω από τις αήττητες Ελλάδα (6-0) και Γερμανία (6-0). Αυτές οι τρεις είναι και οι ομάδες που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για τα ισάριθμα εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Τον όμιλο συμπληρώνουν το Ισραήλ (3-3), η Γεωργία (2-4) και η Εσθονία (2-4).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ