FIBA WORLD CUP

Τάνιεβιτς: "Μαέστρος ο Ιβκοβιτς"

Τάνιεβιτς: "Μαέστρος ο Ιβκοβιτς"
ΜΠΟΓΚΤΑΝ ΤΑΝΙΕΒΙΤΣ

Στο παιχνίδι έκανε ένα σωρό κόλπα για να πάρει τη νίκη. Μετά απ' αυτό, ο Μπόγκταν Τάνιεβιτς ήταν ευτυχισμένος και αποθέωσε τον Ντ.Ίβκοβιτς

Ο Μπόγκταν Τάνιεβιτς έκανε τα πάντα... για να πάρει τη νίκη. Έκανε τάιμ-άουτ, ενώ δεν είχε την δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο, ενώ στην φάση του τραυματισμού του Ασίκ, προφανώς είχε στο μυαλό του ότι ο νεαρός δεν εκτελεί καλά βολές. Η αναγκαστική αλλαγή με τον Αρσλάν έμοιαζε με τρικ βγαλμένο από την δεκαετία του 70!

Περιχαρής, βέβαια, ο μετά το ματς ο Βόσνιος κόουτς δεν ξέχασε να πλέξει και το εγκώμιο του Ίβκοβιτς.

Στην αρχή αναφέρθηκε στην φάση με το καλάθι του Τουντσερί: " Δεν υπήρξε κίνηση τακτικής, αλλά η τύχη. Έτσι βάλαμε το καλάθι" είπε αφοπλιστικά και πρόσθεσε: " Ήταν το πιο δύσκολο ματς που δώσαμε ως τώρα γιατί είχαμε μπροστά μας μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμασμένη άριστα από τον μαέστρο Ντούντα. Πήρε μια ομάδα με εννέα νέους παίκτες, την έφτασε πέρσι στον τελικό του Ευρωμπάσκετ και φέτος στους "4" του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος".

Ο "Μπόσια" ήταν όλο χαμόγελα, σε μια απολαυστική για την καριέρα του βραδιά, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο: "Είναι μεγάλη επιτυχία για όλους μας. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό, αλλά οι Αμερικανοί είναι σπουδαία ομάδα, παίζουν καταπληκτική άμυνα και είχαν δυο ώρες παραπάνω να ξεκουραστούν" είπε και αποχώρησε χαμογελώντας.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ