ΙΤΑΛΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Σκοπεύει να κάνει φιέστα τίτλου όταν σταματήσει η καραντίνα!

Βίρτους Μπολόνια: Σκοπεύει να κάνει φιέστα τίτλου όταν σταματήσει η καραντίνα!
EUROKINISSI

Παρά την απόφαση της ιταλικής Ομοσπονδίας να διακόψει την σεζόν και μην ανακηρύξει πρωταθλητή, στην Βίρτους σκοπεύουν όταν σταματήσει η καραντίνα να κάνουν φιέστα τίτλου!

Η ιταλική λίγκα αποφάσισε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή. Στην Βίρτους ωστόσο αισθάνονται πρωταθλητές και σκοπεύουν να το πανηγυρίσουν όταν αυτό είναι δυνατό!

Η Βίρτους και η συμπολίτισσά της, Φορτιτούντο, είχαν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούσαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Με την λίγκα όμως να αποφασίζει την οριστική διακοπή, η ομάδα του Μίλος Τεόντοσιτς θεωρεί ότι αξίζει να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια, αφού την στιγμή που σταμάτησαν όλα λόγω του ιού βρισκόταν στην πρώτη θέση με ρεκόρ 18-2, με την δεύτερη Σάσαρι να ακολουθεί με 16-5.

Έχοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη τους, στην ομάδα της Μπολόνια σκοπεύουν να κάνουν φιέστα τίτλου όταν μπει τέλος στην καραντινα. Την είδηση αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, με συνέντευξή του στην "Corriere dello Sport", δηλώνοντας σχετικά: " Οι γιατροί και οι νοσοκόμες αξίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ηθικά αισθανόμαστε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην λίγκα και θα πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας όταν είναι αυτό δυνατό".

Η συνέχεια, όποτε δοθεί αυτή, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον πλέον στην ιταλική λίγκα, η οποία προς το παρόν προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμα το σοκ που περνάει όλη η Ιταλία με τους θανάτους λόγω του κορονοϊού.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ