ΙΤΑΛΙΑ

Βίρτους: "5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια o Τεόντοσιτς, μιλάμε με Χάντερ"

Βίρτους: "5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια o Τεόντοσιτς, μιλάμε με Χάντερ"
AP Photo/Charlie Neibergall AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Ο τεχνικός διευθυντής της Βίρτους αποκάλυψε το ύψους του συμβολαίου του Μίλος Τεόντοσιτς και το bonus που συμπεριλήφθηκε, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές με τον Βινς Χάντερ.

Η Βίρτους Μπολονια τρέλανε την Ευρώπη με την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρβου, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, ουσιαστικά εξήγησε πώς τα κατάφεραν οι Ιταλοί, αναφέροντας κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου του Σέρβου.

" Ήταν δύσκολες διαπραγματεύσεις, που κράτησαν δύο μήνες. Λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μας είπε να μιλήσουμε με τον Τεόντοσιτς" δήλωσε αρχικά ο Μπαράλντι στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" για να συμπληρώσει στην συνέχεια για την αντίπαλο του Προμηθέα στην φάση των ομίλων του EuroCup: "Θα εισπράξει (σ.σ ο Τεόντοσιτς) κάτι παραπάνω από 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ενώ υπάρχει και ένα bonus για την περίπτωση που προκριθούμε στην EuroLeague".

O Μπαράλντι μάλιστα δεν σταμάτησε τις αποκαλύψεις εκεί. Κι αυτό γιατί λίγο αφότου ανέφερε το ύψος του συμβολαίου του Τεόντοσιτς, ακολούθως παραδέχθηκε ότι η Βίρτους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βινς Χάντερ και " προσπαθούμε να φτάσουμε σε συμφωνία", ενώ κλείνοντας τόνισε ότι τελικά δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας ο Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ