ΙΤΑΛΙΑ

Βίρτους: "Έτοιμοι να παίξουμε στην EuroLeague αν αποχωρήσει κάποια ομάδα"

Βίρτους: "Έτοιμοι να παίξουμε στην EuroLeague αν αποχωρήσει κάποια ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βίρτους Μπολόνια δήλωσε ότι η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει φάκελο συμμετοχής στην EuroLeague για την περίπτωση που κάποια από τις 18 ομάδες δεν μπορέσει να συμμετάσχει.

Δεν τα παρατούν στην Βίρτους Μπολόνια. Στην ιταλική ομάδα είχαν βάλει ως στόχο να αγωνιστούν στην EuroLeague την σεζόν 2020/21 και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους, ακόμα και αν αυτό μοιάζει αδύνατο να γίνει αυτή τη στιγμή.

Με την διοργανώτρια αρχή να έχει ανακοινώσει ότι την σεζόν 2020/21 η EuroLeague θα γίνει με τις ίδιες ομάδες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, τόνισε ότι δεν ένιωσε έκπληξη από την απόφαση. Πρόσθεσε ωστόσο ότι η ομάδα της Μπολόνια θα είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην διοργάνωση αν της ζητηθε΄και μάλιστα έχει εκφράσει ήδη με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της.

Συγκεκριμένα, ο Μπαράλντι δήλωσε αρχικά για την απόφαση της EuroLeague: " Δεν νιώσαμε έκπληξη από την απόφαση, είδα πει πιν από δύο μήνες ότι λογικά θα ακυρωθεί η σεζόν. Ήταν σωστό να περιμένουμε μέχρι να παρθεί η απόφαση και η EuroLeague συμπεριφέρθηκε τέλεια σε αυτή την κατάσταση, σε αντίθεση με την Ιταλία και τη Legabasket που αιφνιδιάστηκαν".

Η είδηση ωστόσο ήρθε στην συνέχεια, όταν ο Μπαράλντι δήλωσε ότι στην Βίρτους θα είναι έτοιμοι να πάρουν την θέση κάποιας ομάδας αν αυτή αποχωρήσει από την EuroLeague, εμπλέκοντας και το όνομα του Παναθηναϊκού, λόγω της διαφωνίας των "πράσινων" για τα έσοδα: " Η απόφαση της EuroLeague να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι 18 ομάδες ήταν αναμενόμενη. Ας δούμε όμως αν και οι 18 ομάδες είναι διατεθειμένες να συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Ήδη ο Παναθηναϊκός εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες.

Αν και οι 18 ομάδες επιβεβαιώσουν την παρουσία τους, τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ήδη ωστόσο έχουμε καταθέσει αίτηση, στην οποία λέμε ότι θέλουμε η EuroLeague να μας έχει υπόψη της στην περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην διοργάνωση".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ