ΙΤΑΛΙΑ

Θέμα... υπερηφάνειας ο καυγάς του Τζεντίλε

Θέμα... υπερηφάνειας ο καυγάς του Τζεντίλε

Ο Νάντο Τζεντίλε έσπευσε να υπερασπιστεί τον γιο του, Αλεσάντρο, για τον καυγά στον οποίο ενεπλάκη στη διάρκεια του αγώνα της Μπολόνια με την Τρέντο. "Είμαι περήφανος γι αυτόν", εξήγησε.

Η εμπλοκή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον καυγά που ξέσπασε στη διάρκεια της γ' περιόδου, στο παιχνίδι της Μπολόνια με την Τρέντο, έφερε την τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές . Η Lega Basket έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, τον έστειλε... στην εξέδρα για τα παιχνίδια με Ορλαντίνα (28/1), Πέζαρο (4/2) και Σάσαρι (11/2), αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον πατέρα του, Νάντο.

Πολύ απλά γιατί, όπως εξήγησε, όλα έγιναν επειδή πήγε να υπερασπιστεί τον αδερφό του, Στέφανο. Κι αυτό είναι κάτι που δικαιολογείται απόλυτα, ως αντίδραση. " Ο Αλεσάντρο δεν ενεπλάκη ποτέ σε καυγά στη ζωή του. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μην αντιδράσει όταν βλέπει κάποιον να ρίχνει μπουνιά στον αδερφό του. Είναι ντροπή όλο αυτό. Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Αν δεν έπαιρνε αυτός την κατάσταση στα χέρια του, τότε θα κατέβαινα από τις εξέδρες για να την πάρω εγώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νάντο Τζεντίλε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ