ΙΤΑΛΙΑ

Τεόντοσιτς: Χαμός κατά την άφιξή του στη Μπολόνια

Los Angeles Clippers guard Milos Teodosic (4) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 27, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Clippers guard Milos Teodosic (4) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 27, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πάτησε το πόδι του στη Μπολόνια το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) και αποθεώθηκε από περίπου τριακόσιους φίλους της ιταλικής ομάδας, που τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο (VIDEOS).

Η μεταγραφή του Μίλος Τεόντοσιτς έχει φέρει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της Βίρτους Μπολόνια, η οποία δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο στη Lega Basket την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο άλλοτε παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέγραψε για τρία χρόνια, με την παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της ιταλικής ομάδας να παίζει καταλυτικό ρόλο προκειμένου να πειστεί να πει το "ναι" και να δεσμευτεί αντί περίπου 5.000.000 ευρώ για αυτό το διάστημα.

Από πολύ νωρίς πάντως, κατάλαβε πως θα αντιμετωπίζεται σαν... Θεός στην ιταλική πόλη.

Περισσότεροι από τριακόσιοι φίλοι της Βίρτους Μπολόνια βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν και να τον αποθεώσουν, με τον ίδιο να ανταποδίδει. Η παρουσίαση του Μίλος Τεόντοσιτς από τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου θα γίνει την Τετάρτη (17/7).







TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ