ΙΤΑΛΙΑ

Τέλος ο Ραντούλιτσα από την Αρμάνι Μιλάνο (;)

Τέλος ο Ραντούλιτσα από την Αρμάνι Μιλάνο (;)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πήγε στο Βελιγράδι προκειμένου να πάρει μία δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του στο μηρό, όλα όμως δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στο Μιλάνο.

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να θεωρείται ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει παίξει καθόλου στην ημιτελική σειρά με την Τρέντο λόγω τραυματισμού στον δεξιό μηρό και από χθες βρίσκεται στη Σερβία για να δει τους δικούς του γιατρούς στο Βελιγράδι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αρμάνι ο Ραντούλιτσα έφυγε με την άδεια της ιταλικής ομάδας. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει.

Όπως αναφέρει σε tweet ο γνωστός ρεπόρτερ, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε αποζημίωση 250 χιλιάδων δολαρίων προκειμένου ο Ραντούλιτσα να μείνει ελεύθερος και να μην παίξει στο Μιλάνο τη σεζόν 2017-18 -για την οποία θα πληρωνόταν 900 χιλιάδες δολάρια. Όπως και να 'χει, η απουσία του Ραντούλιτσα κάνει ακόμα δυσκολότερη την αποστολή της Αρμάνι στους ημιτελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου χάνει με 3-1 μετά τη χθεσινή συντριβή στον τέταρτο αγώνα της σειράς.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ