ΙΤΑΛΙΑ

"Τελειώνει" ο Τζεντίλε από τη Μιλάνο

"Τελειώνει" ο Τζεντίλε από τη Μιλάνο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο νέος τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ενημέρωσε τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Λύση συμβολαίου ή δανεισμός οι δύο λύσεις.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν βρίσκεται στα πλάνα της Αρμάνι Μιλάνο για τη νέα σεζόν . Τώρα ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας ενημερώθηκε από το νέο τεχνικό της ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ότι αυτές οι φήμες έχουν βάση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τον Τζεντίλε, όπου και του ανακοίνωσε τις σκέψεις του. Πλέον ο διεθνής Ιταλός, ο οποίος βάσει συμβολαίου προβλέπεται να εισπράξει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ, έχει πρακτικά δύο επιλογές: 1. Να διαπραγματευτεί την λύση του συμβολαίου του 2. Να παραχωρηθεί δανεικός και το καλοκαίρι του 2018, ελεύθερος πια, να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζεντίλε, ως δανεικό, έχουν εκδηλώσει η Πιστόια και η - άρτι αφιχθείσα από την Ιταλική Α2 - Βίρτους Μπολόνια.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ