ΙΤΑΛΙΑ

Συμφώνησε με τον Τζένκινς η Βενέτσια

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη. Θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζούλιαν Στόουν.

Δεν αποχωρίζεται την Ιταλία ο Μάικλ Τζένκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για μερικούς μήνες στον Άρη πριν αποχωρήσει με προορισμό την Πιστόια, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βενέτσια, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έψαχνε εδώ και αρκετές εβδομάδες για έναν ξένο γκαρντ έπειτα από την λύση του συμβολαίου του Τζούλιαν Στόουν, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό το ΝΒΑ και τους Charlotte Hornets, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου πατέρα του. Και, όπως φαίνεται, τον βρήκε στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην 4η διαφορετική ομάδα του στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά την Μπρέσια, την Καντού και την Πιστόια.

Την περσινή σεζόν ο Τζένκινς είχε 10 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα του Άρη στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ με την Πιστόια είχε 10 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ