ΙΤΑΛΙΑ

Στην Τρέντο και τη νέα σεζόν ο Μαρμπλ

Στην Τρέντο και τη νέα σεζόν ο Μαρμπλ

Ο γνώριμός μας από την θητεία του στον Άρη (2016), Ντέβιν Μαρμπλ θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες της Τρέντο, καθώς η ιταλική ομάδα τον διατήρησε στο ρόστερ της.

Η Τρέντο έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Ντέβιν Μαρμπλ και φρόντισε να ανανεώσει την συνεργασίας της μαζί του ως το 2019.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ το 2016 έκανε ένα μικρό πέρασμα και μεσούσης της σεζόν 2017-18 συμφώνησε με την Τρέντο. Ο Μαρμπλ από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας, καθώς εν συνεχεία καθηλώθηκε στα "πιτς" εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Μαρμπλ είχε μέσο όρο 10,4 πόντους με την Τρέντο, με την οποία μέτρησε εννέα νίκες και μόλις μία ήττα στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Η ιταλική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Ντέβιν Μαρμπλ, τον οποίο "έδεσε" ως το 2019.

Ο προπονητής της Τρέντο, Μαουρίτσιο Μπουσκάλια αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας του με τον άλλοτε φόργουορντ του Άρη: "Με μεγάλη χαρά ανανεώσαμε την συνεργασία μας με τον Μαρμπλ. Η σχέση μας δεν διεκόπη με τον τραυματισμό του. Όλους αυτούς τους μήνες μας ακολουθούσε και μας υποστήριζε. Δεν ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφε στην Ευρώπη και το γεγονός ότι μόλις πήρε την απόφασή του, ήθελε να γυρίσει εδώ, μας χαροποιεί. Θα μας βοηθήσει πολύ, μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλούς ρόλους και ταιριάζει πολύ καλά με την ομάδα που χτίζουμε. Είναι καλό που είναι τόσο χαρούμενος κι έχει κίνητρο. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά και να δουλέψουμε μαζί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ