ΙΤΑΛΙΑ

Στην Τορίνο σκέφτονται την περίπτωση του Σέρτζιο Σκαριόλο

Spain head coach Sergio Scariolo argues a call during a men's semifinal round basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
(AP Photo/Eric Gay) AP

Στην Τορίνο τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά και οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον πολύπειρο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η FIAT έκανε μία σημαντική επένδυση στην ομάδα μπάσκετ της Τορίνο. Ο σύλλογος πήρε μέρος στην Ευρώπη (EuroCup), έφτιαξε ποιοτικό ρόστερ, κατάφερε να πάρει το Κύπελλο Ιταλίας και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας του, ωστόσο στη Lega Basket τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά.

Γενικότερα από την ημέρα που αποχώρησε ο Λούκα Μπάνκι, η Τορίνο δεν αποδίδει το ίδιο κι πλέον έχει υποχωρήσει στο 12-16 και βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από τα playoffs! Στο πιο πρόσφατο ματς έχασε με 88-92 εντός έδρας από την Τρέντο, με το αρνητικό της σερί να φτάνει τις 8 σερί ήττες! Οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν ήδη να σκέφτονται τον σχεδιασμό της επόμενος χρονιάς και το όνομα που θέλουν για την άκρη του πάγκου είναι αυτό του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει μεν να εργαστεί σε σύλλογο από τη σεζόν 2013-14 όταν ήταν στη Μπασκόνια, ωστόσο -σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα- σύντομα η Τορίνο θα του καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Από εκεί και πέρα, ακούστηκαν τα ονόματα των Μπουσκάλια, Σακριπάντι και Μενέτι, ωστόσο ο Σκαριόλο είναι δεδομένα ο πρώτος στόχος...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ