ΙΤΑΛΙΑ

Στην έξοδο από τη Βαρέζε ο Ρόκο Ούκιτς

Στην έξοδο από τη Βαρέζε ο Ρόκο Ούκιτς

Μέρες μετράει στη Βαρέζε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 23 Δεκέμβρη ενώ δεν έδωσε απάντηση σε πρόταση του προέδρου της ομάδας για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς φαίνεται πως στο τέλος του Δεκέμβρη θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βαρέζε καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει στις 23 Δεκέμβρη και δεν απάντησε σε πρόταση που του έγινε προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δυο πλευρές.

Ο πρόεδρος της Βαρέζε, Στέφανο Κόπα, σχολίασε στην "Prealpina" σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τον Κροάτη, πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού: " Η πρόταση που έγινε στον Ούκιτς έληξε πριν δέκα μέρες. Δεν μας έδωσε απάντηση. Ο Ρόκο θα παίξει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια αλλά ήδη σκεφτόμαστε το μέλλον".

Αυτή η άρνηση του Ούκιτς να απαντήσει στη Βαρέζε έρχεται να προστεθεί στην ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ των δυο πλευρών. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στον Κροάτη γιατί μετά την ήττα από την Αβελίνο έδειξε ασέβεια προς τον προπονητή του, τον Πάολο Μορέτι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ