ΙΤΑΛΙΑ

Στη Ντιναμό Σάσαρι με μηνιαίο συμβόλαιο ο Έραζεμ Λόρμπεκ

Στη Ντιναμό Σάσαρι με μηνιαίο συμβόλαιο ο Έραζεμ Λόρμπεκ

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα παρκέ σε συλλογικό επίπεδο, αφού υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με την Ντιναμό Σάσαρι.

Ήταν το 2014 όταν ο Έραζεμ Λόρμπεκ έπαιξε για τελευταία φορά μπάσκετ σε επίσημο επίπεδο. Τρία χρόνια και αρκετές προσπάθειες επιστροφής στα παρκέ αργότερα, ο άλλοτε "δαντελένιος" φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Ο Λόρμπεκ, ο οποίος πήρε μέρος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής Σλοβενίας, είχε φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα παρκέ πριν από περίπου 9 μήνες, όταν είχε συμφωνήσει με την Λιμόζ τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο το συμβόλαιό του λύθηκε μερικές ημέρες αργότερα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει την πολυπόθητη επιστροφή.

Ο Σλοβένος φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ντάρκο Πλάνινιτς στην Ντιναμό Σάσαρι, αφού ο Κροάτης σέντερ έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η ελπίδα του όμως είναι ότι θα καταφέρει μέσω της παρουσίας του στις προπονήεις και στα φιλικά παιχνίδια να πείσει τον ιταλικό σύλλογο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο ενόψει της σεζόν.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ