ΙΤΑΛΙΑ

Στα "ραντάρ" της Βίρτους Μπολόνια ο Τζόρτζεβιτς

Στα "ραντάρ" της Βίρτους Μπολόνια ο Τζόρτζεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της πρόσληψης του Σάσα Τζόρτζεβιτς με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, κι ενώ η ομάδα βρίσκεται εντός του στόχου της στη Lega Basket, η "Gazzetta dello Sport" έθεσε θέμα... προπονητή στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο ιστορικός ιταλικός σύλλογος επέστρεψε δριμύτερος φέτος στα μεγάλα σαλόνια της γειτονικής χώρας, με τον Αλεσάντρο Ραμάλι να λειτουργεί ως αναμορφωτής της τα τελευταία χρόνια. Την οδήγησε στη Lega Basket, τη διατηρεί στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, πλην όμως αυτό δεν συνεπάγεται την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", οι διοικούντες τον σύλλογο θα περιμένουν να δουν πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν κι εν συνεχεία θα αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν κοντά τους. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, το όνομα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποτελέσει τον διακαή πόθο τους.

Όπως αναφέρεται στο ιταλικό δημοσίευμα, η εμπειρία του "Σάλε" από το υψηλότερο επίπεδο και η παρουσία του σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπάγερν Μονάχου ( από την οποία απολύθηκε πριν από μερικές ημέρες ), αποτελούν ουσιαστικά το μεγάλο του "συν" έναντι του Αλεσάντρο Ραμάλι, ο οποίος κρίνεται... άπειρος.

Κι αυτό γιατί στη Βίρτους Μπολόνια έχουν βάλει πλώρη για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Basketball Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ