ΙΤΑΛΙΑ

"Σκούπισαν" Αρμάνι Μιλάνο και Μπρέσια

"Σκούπισαν" Αρμάνι Μιλάνο και Μπρέσια

Ο Άντριου Γκάουντλοκ έβαλε 24 πόντους και η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Καντού 74-65, "σκουπίζοντας" τη σειρά με 3-0 νίκες. "Sweep" έκανε και η Μπρέσια στη σειρά με την Βαρέζε.

Ο "Μίνι Μάμπα" πήρε το όπλο του στο Καντού! Ο Άντριου Γκάουντλοκ πέτυχε 24 πόντους, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων οκτώ της ομάδας του, και οδήγησε την Αρμάνι Μιλάνο σε εύκολη νίκη επί της Καντού με 74-65. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι έκανε έτσι το 3-0 και έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στους "4" των ιταλικών playoffs.

Πέρα από τον "Μίνι Μάμπα", όπως αποκαλούν στο Μιλάνο τον Γκάουντλοκ, διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Μπέρτανς (11), Γκουντάιτις (10) για την Αρμάνι, ενώ οι Καλπέπερ (18 πόντοι), Μπερνς (12 πόντοι) και Τόμας (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από πλευράς Καντού.

Στον άλλον αγώνα της βραδιάς η Μπρέσια χρειάστηκε παράταση για να καταβάλει τη Βαρέζε με 69-64 και να "σκουπίσει" τη σειρά με 3-0 νίκες. Ο Αβράμοβιτς έβαλε 24 πόντους και ο Κέιν (12) κράτησε ζωντανή τη Βαρέζε με καλάθι στην εκπνοή της αναμέτρησης, αλλά στο έξτρα πεντάλεπτο η Μπρέσια κατάφερε να δημιουργήσει μία διαφορά τεσσάρων πόντων και να φτάσει στη νίκη, έχοντας πρώτους σκόρερς τους Μουρ (17 πόντοι), Κότον (15 πόντοι) και Μικέλε Βιτάλι (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Αύριο (17/5) η Κρεμόνα αντιμετωπίζει τη Βενέτσια και η Τρεντίνο την Αβελίνο, στις άλλες δύο προημιτελικές σειρές των ιταλικών playoffs.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ