ΙΤΑΛΙΑ

"Ψήνει" τον Άνταμς η Αρμάνι Μιλάνο

"Ψήνει" τον Άνταμς η Αρμάνι Μιλάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάριους Άνταμς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, με την Αρμάνι Μιλάνο να έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Απόλυτα δικαιωμένος για την απόφασή του να μετακομίσει στην Κίνα μπορεί να αισθάνεται ο Ντάριους Άνταμς, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Xinjiang. Ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια έκανε θραύση στην ασιατική χώρα, έχοντας 31 πόντους (με 56.6% εντός παιδιάς και 87.5% στις βολές), 5.8 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 2.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Δεδομένου όμως πως η αγωνιστική περίοδος στην Ευρώπη συνεχίζεται, ο 27χρονος γκαρντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο μικρής διάρκειας για να παραμείνει στην δράση. Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία τον ενημέρωσε πως θα ενδιαφερόταν να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Κάπως έτσι, ο ιταλικός σύλλογος, που ψάχνει τρόπους να ενισχυθεί εν όψει των playoffs της Lega Basket για να διατηρήσει τα σκήπτρα της, είναι ένας από τους υποψήφιους επόμενους σταθμούς του. Όπως αναφέρουν βέβαια ιταλικά δημοσιεύματα , πρώτος στόχος του είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κάτι που πάντως δεν μοιάζει πολύ πιθανό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ