ΙΤΑΛΙΑ

Προς Πιστόια ο Τζένκινς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Άρη, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Πιστόια.

Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την αποχώρηση του Μάικλ Τζένκινς από τον Άρη, με τα τότε σενάρια να "μπλέκουν" το όνομά του με διάφορες Ιταλικές ομάδες . Όπως φαίνεται λοιπόν αυτά τα σενάρια είχαν βάση, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα Ιταλικά ΜΜΕ ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να υπογράψει με την Πιστόια.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η είδηση, με την ιστοσελίδα "Pistoiasport.com" να αναφέρει ότι αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση , τότε ο Τζένκινς θα επιστρέψει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια, αφού είχε βρεθεί στην γειτονική χώρα από το 2012 έως το 2014, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Μπρέσια την σεζόν 2012/13 στην δεύτερη κατηγορία και με αυτήν της Καντού την σεζόν 2013/14 στην πρώτη κατηγορία.

Την φετινή σεζόν ο Τζένκινς είχε 9.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα στην Stoiximan.gr Basket League, αλλά και 11.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ